За нас

„ПРО АУДИО” ЕООД  е българска компания, изключителен вносител за страната на професионални марки продукти за изграждане на инсталации за звук и осветление. Специализирани сме в проектиране и монтаж на системи за озвучаване ,оповестяване, ефектно осветление, конферентно оборудване.Дейността на фирмата е от 1998. А под името,а по-късно и търговска марка „ПроАудио“ от 2004г.FBTModus За нас
Нашата работа е да вдъхнем живот с музика и светлина на обществени помещения  с различен обем и предназначение – реализирали сме десетки дискотеки и клубове, спортни зали, Мол центрове, магазини, конферентни и училищни зали,театри и частни домове,както и с оборудване за музиканти и певци.
„Про Аудио” ЕООД   предлага в своята продуктова линия, марки и продукти ценени   и търсени в световен мащаб с високи професионални качества-www.audicapro.co.uk ,www.communitypro.com ,www.fbt.it, www.kindaudio.com,www.toa.jp,www.dts-lighting.it,www.laserworld.com.

Нашият стремеж е клиентите да получават пълна услуга-проектиране, доставка,инженеринг и гаранционно поддържане на място на клиента с продължителност от две до пет години.

Leave a Reply

Абонирайте се за ProAudio, за да получавате статии, новини и отстъпки

E-mail

RSS

Twitter

Facebook

ProAudio във Facebook